21577
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21577,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Reiki en Healing

Gun jezelf inzicht, rust, ontspanning en balans
Loop je ergens tegenaan en zie je een rode draad in jouw leven? Heb je het idee dat iets jou blokkeert of tegenhoudt, of heb je het gevoel dat je jezelf in de weg zit of dat je nog te dealen hebt met oude shit? Zit je daardoor niet lekker in je vel of ben je onzeker of twijfel je ergens over en wil je niet meteen naar een psycholoog of huisarts die je hoogstwaarschijnlijk pillen voorschrijft? Of heb je al hulp van een psycholoog maar lopen jullie vast en kom je niet verder? Dan kun je met sjamanistische technieken nét iets dieper gaan. Reset je systeem met een healing en kom tot rust.

 

De balans herstellen

Misschien ben je gewoon even tijdelijk uit balans, om wat voor reden dan ook. Goed nieuws: die balans kun je herstellen. Je lichaam heeft namelijk een zelfhelend vermogen. Soms is het fijn om je systeem even een ‘reboot’ te geven, zodat je energieniveau weer in balans komt en jij weer opgefrist verder kan. Ik kan je daarbij helpen.

 

Elke behandeling is maatwerk

Ik bekijk alle lagen van je energiesysteem. Daarbij bekijk ik wat op dat moment uit balans is, vanuit een holistisch perspectief; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dat bespreken we. We kiezen de technieken die jou het meest aanspreken. Daarmee ga ik aan de slag. Jij hoeft niets te doen en zit of ligt ontspannen in een rustige ruimte. Elke behandeling is maatwerk.

 

Natuurgeneeskunde

Na een uitgebreide intake maak ik een behandelplan voor je voor acht sessies. Ik maak een schets van je karakterstructuur, we gaan werken een kleurenreading en -behandeling, aura- of chakrahealing, Reiki en bekijken je voedingspatroon. Ook krijg je specifieke oefeningen of voedingstips op maat mee. Ik ben opgeleid als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut (HBO). Naast Reiki werk ik ook met aromatherapie en Bach bloesem remedies. De behandelingen zijn bijzonder geschikt voor hoogsensitieve mensen (HSP) en mensen met een autisme-spectrum-stoornis. Daarnaast werk ik met technieken uit het sjamanisme en gebruik ik elementen uit het systemisch werk en het principe van geweldloos communiceren.

 

Gun jezelf rust en ontspanning

Hoeveel behandelingen nodig zijn verschilt per persoon. Gemiddeld zo’n 3 tot 5 keer. Gun jezelf rust. Na ruim een uur ben je op z’n minst weer helemaal ontspannen en gereset.

 

Locatie: Assendelft
Tijd: 1,5 uur
Kosten: € 85,- inclusief btw

 

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen?

Maak een afspraak
Rode paddenstoel met hartje