22353
post-template-default,single,single-post,postid-22353,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Bach bloesems op Lorelei Festival 2020

Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 augustus 2020 geef ik op het Lorelei Festival (speciaal voor vrouwen) samen met collega Marianque den Draak drie dagen lang Bach Bloesemconsulten voor een gereduceerde prijs. Bach Bloesem consulten op het Lorelei Festival in Zeewolde.

 

Bach bloesems voor herstel

De Bach bloesem remedie is een simpele, complete geneeswijze die uitgaat van het zelfhelende vermogen van de mens. Dokter Edward Bach had deze geneeswijze rond 1930 ontwikkeld om zieke mensen te helpen herstellen. In zijn visie is het emotioneel uit balans zijn de oorzaak van ziekte. En als je emotioneel uit balans bent, genees je sneller wanneer je uit je (emotionele) éénzijdigheid komt. Je leert jezelf beter kennen als je er langer mee werkt.

Krijg helderheid in jouw persoonlijkheid 

Deze remedies geven helderheid en inzicht op zielsniveau. Je leert anders te reageren, passend bij jouw persoonlijkheid. Je talenten hoeven niet langer je valkuil te zijn, maar dagen je nu uit om je te ontwikkelen. Dat kan je bemerken in je denken, voelen en doen, hoewel het voor veel mensen redelijk ongemerkt gebeurt.

Meer inzicht in 30 minuten consult

In een 30 minuten consult stellen we vragen, vertel jij hoe het met je gaat. We vragen verder waar je waarneming in eerste instantie niet verder kwam. Je leert jezelf op deze manier al wat beter kennen en zo we komen bij de indicaties voor de Bloesem Remedies. Bij elke stemming, gevoel en gevoelsgewoonte past een speciale remedie. Ze zijn tijdelijk in te zetten bij tijdelijke situaties (bijvoorbeeld voor een examen, spanning bij artsenbezoek, rond een verhuizing of naar een nieuwe school gaan). Maar als de ‘lastige’ gevoelens of situaties blijven, is het beter om elke drie weken de samenstelling van je gebruiksflesje opnieuw te bekijken en zo nodig bij te stellen. Dit gaat het best in overleg met een gecertificeerde Bach Bloesemtherapeute of -consulente. Zij kent de remedies als geen ander en kan je door te vragen, beter naar jezelf laten kijken.

Een consult van 30 minuten kost op dit festival € 25,-

Dit is inclusief een gebruiksflesje met je persoonlijke remedies (ter waarde van €10,-)

Ontmoet ons op het festival en wees welkom in onze Bach bloesem tent!

Geen reacties

Schrijf een reactie