22353
post-template-default,single,single-post,postid-22353,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Lorelei Festival 2020

Het Lorelei festival 2020 is een feest vol muziek, inspiratie, samenzijn en verbindende workshops, speciaal voor vrouwen. Het evenemententerrein ligt centraal, op de prachtige locatie van Staatsbosbeheer in Zeewolde. Het thema deze zomer is ‘Flower of Life‘. Ontdek de kracht van wilde bloemen.

 

Healing met Bach bloesems

Op Lorelei I, van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 augustus, vind je me samen met mijn collega Marianque den Draak in een tent op het veld ‘Verwennen en Healing‘. We geven daar individuele Bach Bloesem-consulten voor een gereduceerde prijs:

30 minuten, € 25,- inclusief een flesje met je persoonlijke remedie (ter waarde van €10,-)
Dit tarief geldt alléén op het festival 

 

Krijg inzicht in jouw persoonlijkheid 

De Bach bloesem remedies geven je helderheid en inzicht op zielsniveau. Je leert anders te reageren, passend bij jouw persoonlijkheid. Je talenten hoeven niet langer je valkuil te zijn, maar dagen je nu uit om je te ontwikkelen. Dat kan je merken in je denken, voelen en doen, hoewel het voor veel mensen redelijk ongemerkt gebeurt.

Bij elke stemming past een remedie

Bij elke stemming, gevoel en gewoonte past een speciale remedie. Ze zijn in te zetten bij tijdelijke situaties, zoals bijvoorbeeld bij spanning rond een artsenbezoek, ziekte, een scheiding, het verlies van een naaste, een verhuizing, of het uit huis gaan van een kind. Een gecertificeerde Bach Bloesemtherapeut of -adviseur kan je helpen bij het kiezen van de juiste remedies voor jou. Zij kent de Bach bloesems als geen ander en kan jou door vragen te stellen, beter naar jezelf laten kijken.

Ontmoet ons op het festival en wees welkom in onze Bach bloesem tent! Ervaar de kracht van de natuur.