23079
post-template-default,single,single-post,postid-23079,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Week van de HSP 2022: aanbod

bloesems van dichtbij bekijken

Week van de HSP 2022: aanbod

Specials voor HSP

 

‘De week van de HSP’, daar hoort natuurgeneeskunde in thuis. Ken je bijvoorbeeld het fenomeen Bosbaden (Shinrin-Yoku, forest bathing) al, of heb je wel eens gehoord van de Bach bloesem remedies? Nee? Dan wordt het hoog tijd dat je hier kennis mee maakt. Ervaar nu wat deze natuurlijke hulpbronnen voor je kunnen betekenen. Van 13 tot en met 19 juni stem ik de bosbaden nog meer af op hoogsensitieve mensen dan ik normaal doe. Join the tribe.

 

Wat is Bosbaden, Shinrin-Yoku, Forest bathing?

Bosbaden is een trend die ontstaan is in Japan. Daar noemen ze het ‘Shinrin-Yoku’. Het wordt ook wel natuurbeleving, forest bathing, bostherapie of natuurtherapie genoemd, vanwege de helende eigenschappen van het bos. Bij bosbaden neem je niet letterlijk een bad in het bos, maar je vertraagt en neemt het bos in je op via al je zintuigen. Daarbij dompel je je als het ware onder in de natuur. Daarna voel je je heerlijk ontspannen. Méér dan voordat je het bos in ging. Ga mee met een bosbadwandeling speciaal voor en met HSP’ers en kom weer helemaal terug bij jezelf.

 

Wat zijn Bach bloesem remedies?

De Bach bloesem remedies zijn 100% natuurlijke druppels. Ze helpen je als je tijdelijk even niet in balans bent. Met name HSP’ers hebben er baat bij. Ze werken namelijk heel subtiel, op de emoties. Trouwens, ook bij dieren werken ze erg goed. Dr Bach ging ervan uit dat het lichaam een groot zelfgenezend vermogen kent. De remedies ondersteunen daarbij.

Er zijn ‘Mood’ en ‘Type’ remedies. Ze pellen als het ware de schilletjes van een ui af (je ‘Moods’), tot je bij je karakter (‘Type’) komt. Er zijn 38 bloesems van veelvoorkomende wilde bloemen, struiken en bomen. Hun thema’s variëren van Angst, Eenzaamheid, Moedeloosheid en Onzekerheid tot Onvoldoende interesse in het hier en nu, tot Overbezorgdheid en Overgevoeligheid voor ideeën.