22613
post-template-default,single,single-post,postid-22613,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Marielle met Bach bloesems op Lorelei ‘Flowers of Life’ 2020

Marielle met Bach bloesems op Lorelei ‘Flowers of Life’ 2020

Marielle met Bach remedies op Lorelei-festival

 

‘Flower of life’ was dit jaar het thema van het Lorelei-festival. Daar mochten de Bach bloesems natuurlijk niet ontbreken. Samen met Marianque den Draak had ik op het doordeweekse deel van het vrouwenfestival een eigen duo-consultatieruimte voor de Bach bloesem remedies.

 

Wat is het Lorelei-festival?

Lorelei is een spiritueel vrouwenfestival dat elk jaar gehouden wordt op het RCN-terrein van Staatsbosbeheer in Zeewolde. Er zijn meerdere versies van en het bestaat al meer dan 10 jaar. 2020 was een bijzonder jaar, vanwege Covid 19. De zomereditie ging door. Wij stonden van 25 tot en met 27 augustus 2020 met een tent op het healing- en verwenveld.

In een partytent

We hadden een mooie partytent, een paar campingtafeltjes en -stoelen, roll-banners die als tussenschot fungeerden, kleurrijke aankleding en praktische informatiebordjes. Via TS Health, de Nederlandse distributeur van de bloesems, kregen we brochures en dragees om uit te delen. Kortom, het zag er best professioneel uit.

 

Spontaan mooie gesprekken

Verschillende mensen zochten ons op, kwamen langslopen of raakten met ons in gesprek tijdens het festival en maakten een afspraak. Dat ging heel natuurlijk. Zo ontstonden mooie gesprekken. Meer dan eens vloeide er een traan en vaak waren de gesprekken fijn. Zeker in deze tijden van Corona.

 

Bach bloesems in tijden van Corona

Van het Corona-virus hadden we nagenoeg geen last. De organisatie had goede maatregelen getroffen. Wel hadden last van storm, wind en regen, maar daardoor lieten we ons niet kisten. De anderhalve meter afstand was goed te realiseren bij onze Bach bloesem-consults. Bovendien waren we in de buitenlucht, dus dat ging prima.

 

Kennis maken met de Bach bloesem remedies

Ondanks het slechte weer vond ik het leuk om zo’n festival een keer te proberen. Geleerde les: een party-tent is geen ideaal onderkomen. Volgende keer regelen we een steviger soort tent. Ik ben een ervaring rijker én ik ben blij dat we nieuwe mensen konden laten kennismaken met de Bach bloesems. Wil je meer weten? Lees meer of bel Marielle voor een afspraak via 0612406521.

Kom volgend jaar ook bij Marielle met de Bach bloesems (en meer) op het Lorelei-festival.

Gerelateerde artikelen en pagina’s: